Fotografia i vídeo en viatges d’aventura

Conferència a càrrec d’en Tato Rosés i la Marta Bretó. Divendres 19 d’abril a les 18.30h a l’auditori de la biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra (Barcelona)

En Tato Rosés i la Marta Bretó, fotògrafs i aventurers, ens expliquen com s’ho fan per explorar indrets poc coneguts del nostre planeta mentre capten la seva essència en format fotogràfic i de vídeo. Al llarg de la xerrada compartiran amb nosaltres tot el que han après al llarg de molts anys explorant zones remotes d’Islàndia, Laponia, Pakistan o Alaska.



Deja un comentario

SOBRE NOSALTRES

Som un petit grup d’enamorats del món. Ens agrada viatjar, conèixer i compartir. Ens apassiona la geografia i les fronteres que aquesta dibuixa, sovint somiem davant els mapes.
Un país és un petit món dins d’aquest gran planeta, on cadascú dels habitants forma part d’un puzle que dibuixa colors, olors, sabors, paisatges, coneixements i maneres de viure. Hem d’evitar que la globalització emmascari aquestes petites o grans meravelles que encara queden per descobrir.
Amb tot això i més ens agradaria convidar a compartir les nostres experiències amb tots aquells qui tinguin la curiositat i l’interès per a conèixer peripècies a destins que encara no han estat envaïts pel turisme massiu.

Newsletter