Coneixent Àfrica a través de la xocolata i el cafè

Conferència a càrrec de l’Alberto Campa i la Rose Serrano.

Divendres 17 de maig a les 18.30h a l’auditori de la biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra (Barcelona).

L’Alberto Campa i la Rose Serrano són dos dels viatgers més experimentats d’Espanya. Han viatjat extensament pel continent Africà on han pogut veure i en algun cas participar en projectes de desenvolupament sostenible. En aquesta xerrada veurem una pinzellada d’aquests països i projectes, viatjarem a través de la  xocolata en països com Costa de Marfil  fins a  Eritrea amb el seu cafè, i passant pel camí per països tals com Benin, Zambia, Burundi o Kenya, per esmentar-ne alguns. 

També comptarem amb la presència d’Oikocredit, l’entitat que ha finançat alguns d’aquests projectes i que ens farà una introducció i ens repartirà una mica de xocolata. Us ho perdreu?



Deja un comentario

SOBRE NOSALTRES

Som un petit grup d’enamorats del món. Ens agrada viatjar, conèixer i compartir. Ens apassiona la geografia i les fronteres que aquesta dibuixa, sovint somiem davant els mapes.
Un país és un petit món dins d’aquest gran planeta, on cadascú dels habitants forma part d’un puzle que dibuixa colors, olors, sabors, paisatges, coneixements i maneres de viure. Hem d’evitar que la globalització emmascari aquestes petites o grans meravelles que encara queden per descobrir.
Amb tot això i més ens agradaria convidar a compartir les nostres experiències amb tots aquells qui tinguin la curiositat i l’interès per a conèixer peripècies a destins que encara no han estat envaïts pel turisme massiu.

Newsletter