Moçambic, un país per somiar

Conferència a càrrec de Carles Rodés. Divendres 15 de març a les 18.30h a l’auditori de la biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra (Barcelona)

Un viatge fascinant pel país més amable i hospitalari de l’Àfrica austral a la vora de l’Oceà Índic,  per gaudir del somriure i l’amabilitat dels seus habitants, i sobretot de la costa, que compta amb les millors platges de l’est d’Àfrica. Ciutats colonials, pobles de pescadors, boscos de baobabs, platges interminables i sorrals, dunes i manglars d’una extraordinària bellesa

No us ho perdeu!



Deja un comentario

SOBRE NOSALTRES

Som un petit grup d’enamorats del món. Ens agrada viatjar, conèixer i compartir. Ens apassiona la geografia i les fronteres que aquesta dibuixa, sovint somiem davant els mapes.
Un país és un petit món dins d’aquest gran planeta, on cadascú dels habitants forma part d’un puzle que dibuixa colors, olors, sabors, paisatges, coneixements i maneres de viure. Hem d’evitar que la globalització emmascari aquestes petites o grans meravelles que encara queden per descobrir.
Amb tot això i més ens agradaria convidar a compartir les nostres experiències amb tots aquells qui tinguin la curiositat i l’interès per a conèixer peripècies a destins que encara no han estat envaïts pel turisme massiu.

Newsletter