Celebrant la vida. Índia: una manera diferent de morir.

Conferència «Celebrant la vida. Índia: una manera diferent de morir«, a càrrec de l’Aleksandra Dynaś, 17 de novembre a les 18:30h a la Biblioteca Can Fabra.

«La mort sempre ha estat un tema tabú. La gent no en vol parlar, intenta evitar-ho i, sobretot… li té por. No obstant això, a l’hinduisme la qüestió de la mort es percep de forma lleugerament diferent que en altres religions. Els hindús creuen en la reencarnació.Tot i que pugui semblar que el meu projecte és pessimista, em sembla que és més aviat una història de vida. 

T’invito a escoltar per què val la pena morir a Varanashi, quantes reencarnacions es pot fer i per què és tan important banyar-se al Ganges cada dia».



Deja un comentario

SOBRE NOSALTRES

Som un petit grup d’enamorats del món. Ens agrada viatjar, conèixer i compartir. Ens apassiona la geografia i les fronteres que aquesta dibuixa, sovint somiem davant els mapes.
Un país és un petit món dins d’aquest gran planeta, on cadascú dels habitants forma part d’un puzle que dibuixa colors, olors, sabors, paisatges, coneixements i maneres de viure. Hem d’evitar que la globalització emmascari aquestes petites o grans meravelles que encara queden per descobrir.
Amb tot això i més ens agradaria convidar a compartir les nostres experiències amb tots aquells qui tinguin la curiositat i l’interès per a conèixer peripècies a destins que encara no han estat envaïts pel turisme massiu.

Newsletter