«Azerbaidjan, la terra del foc»

Conferència: Azerbaidjan, la terra del foc» a càrrec de Manel Roca, divendres 20 d’octubre a les 18:30 a la Biblioteca Can Fabra.

¿És Europa? ¿És Àsia? L’Azerbaidjan és el país menys conegut del Caucas Sud. No té les espectaculars muntanyes del veí Geòrgia ni la llarga tradició cultural d’Armènia. Malgrat això, és un lloc interessant que val la pena conèixer per la seva ascendència turca, per ser una exrepública soviètica amb força personalitat i per la relació amb el petroli i el foc. Us animem a que ho feu!»



Deja un comentario

SOBRE NOSALTRES

Som un petit grup d’enamorats del món. Ens agrada viatjar, conèixer i compartir. Ens apassiona la geografia i les fronteres que aquesta dibuixa, sovint somiem davant els mapes.
Un país és un petit món dins d’aquest gran planeta, on cadascú dels habitants forma part d’un puzle que dibuixa colors, olors, sabors, paisatges, coneixements i maneres de viure. Hem d’evitar que la globalització emmascari aquestes petites o grans meravelles que encara queden per descobrir.
Amb tot això i més ens agradaria convidar a compartir les nostres experiències amb tots aquells qui tinguin la curiositat i l’interès per a conèixer peripècies a destins que encara no han estat envaïts pel turisme massiu.

Newsletter