Madagascar, l’illa diferent.

Conferència «Madagascar, l’illa diferent», a càrrec de la Marta Ramírez, 22 de desembre a les 18:30h a la Biblioteca Can Fabra.

» És la quarta illa més gran del món i pertany, geogràficament, al continent africà però la seva realitat viu a cavall d’Àfrica i Àsia. Espectacular i diversa són les primeres paraules que em vénen al cap per descriure-la. Els tres colors que la poden definir són el vermell de la seva terra, el verd de la seva vegetació i la varietat de blaus que conviuen, des del cel a l’immensitat blava que l’envolta per tot arreu.

Gents amables i treballadores, animals curiosos, arbres impressionants i mil.lenaris……Us animeu a acompanyar-me?????«



Deja un comentario

SOBRE NOSALTRES

Som un petit grup d’enamorats del món. Ens agrada viatjar, conèixer i compartir. Ens apassiona la geografia i les fronteres que aquesta dibuixa, sovint somiem davant els mapes.
Un país és un petit món dins d’aquest gran planeta, on cadascú dels habitants forma part d’un puzle que dibuixa colors, olors, sabors, paisatges, coneixements i maneres de viure. Hem d’evitar que la globalització emmascari aquestes petites o grans meravelles que encara queden per descobrir.
Amb tot això i més ens agradaria convidar a compartir les nostres experiències amb tots aquells qui tinguin la curiositat i l’interès per a conèixer peripècies a destins que encara no han estat envaïts pel turisme massiu.

Newsletter