Coneguem el Món

CONFERÈNCIES DE VIATGES


CONFERÈCNIA DEL MES: «La ruta de la risa» El viatge de Girona a Xina d’un pallasso en bici. Divendres 26 de maig a les 18:30 a la Bilblioteca Ignasi Iglesias

Cicloturisme a la Patagonia  per Miquel Femenia

La Carretera Austral és una ruta mítica entre els cicloturistes que sovint s’allarga doblant-ne el kilometratge fins a Ushaia, fins fa poc la ciutat més al sud del món. Si des d’allà creuem el canal del Beagle cap a l’illa de Navarino, on els Andes submergits cuegen cap a l’Antàrtida, anirem al considerat ara per ara el lloc urbanitzat més austral del món: Puerto Williams.

Sense ser una ruta de gran dificultat, amb allotjaments i acampada fàcils i altres recursos a l’abast, aporta força moments de plenitud i exaltació cicloturística pels components que la configuren, ja siguin paisatgístics o humans. Glaceres penjades, cims nevats, dies de vent fort i pluja insistent, la proximitat de la mar, l’exuberant diversitat de matisos del verd, la inabastable immensitat de la terra frec a frec amb el neumàtics gastats… Al reguitzell d’escenaris s’hi sumen les vivències del dia a dia: la complicitat del grup, el contacte amb els últims indígenes i els descendents directes dels pioners en la colonització austral, les trobades amb altres ciclistes, quina distància farem avui? Què menjar? On acampar?, la satisfacció diluint el cansament al final de la jornada… Tots aquests ingredients, salpebrats de curioses anècdotes, consoliden una experiència única.

El temps, a foc lent, va cuinant els records que volem compartir amb vosaltres divendres 21/04/23 a les 18:30. Us hi esperem…Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

SOBRE NOSALTRES

Som un petit grup d’enamorats del món. Ens agrada viatjar, conèixer i compartir. Ens apassiona la geografia i les fronteres que aquesta dibuixa, sovint somiem davant els mapes.
Un país és un petit món dins d’aquest gran planeta, on cadascú dels habitants forma part d’un puzle que dibuixa colors, olors, sabors, paisatges, coneixements i maneres de viure. Hem d’evitar que la globalització emmascari aquestes petites o grans meravelles que encara queden per descobrir.
Amb tot això i més ens agradaria convidar a compartir les nostres experiències amb tots aquells qui tinguin la curiositat i l’interès per a conèixer peripècies a destins que encara no han estat envaïts pel turisme massiu.

Newsletter

A %d blogueros les gusta esto: